tag:blogger.com,1999:blog-3248073114358940266.post3087026222607730750..comments2024-03-18T13:00:51.699+02:00Comments on My home ...: Τα κεφτεδάκια μου !!My homehttp://www.blogger.com/profile/02418866257510857186noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3248073114358940266.post-90913825066001603442013-11-27T01:16:40.704+02:002013-11-27T01:16:40.704+02:00Φίλε/φίλη μου συγγνώμη για τη καθυστέρηση της απάν...Φίλε/φίλη μου συγγνώμη για τη καθυστέρηση της απάντησής μου. Το τι θα κάνεις αφού βγάλεις τα μπαλάκια ζύμης από την κατάψυξη εξαρτάται από το τρόπο τηγανίσματος. Αν τα τηγανίσεις σε φριτέζα ή βαθιά κατσαρόλα με μπόλικο λάδι και καπάκι , μπορείς να τα ρίξεις απευθείας από την κατάψυξη , χωρίς αλεύρωμα ή ξεπάγωμα. Αν πάλι χρησιμοποιείς τηγάνι μπορείς να περιμένεις να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου ή να τα αλευρώσεις ελαφρά αμέσως μόλις βγουν από την κατάψυξη. Στόχος είναι να αφαιρεθεί η υγρασία από την επιφάνεια του κεφτέ ώστε όταν έρθει σε επαφή με το καυτό λάδι να μη πεταχτεί λάδι και καείς. Ελπίζω να σε βοήθησα, έστω και καθυστερημένα.My homehttps://www.blogger.com/profile/02418866257510857186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3248073114358940266.post-68107336199349285372013-10-24T14:00:55.212+03:002013-10-24T14:00:55.212+03:00Πάρα πολύ ωραία ιδέα! Ενδιαφέρομαι επίσης να δοκιμ...Πάρα πολύ ωραία ιδέα! Ενδιαφέρομαι επίσης να δοκιμάσω τις συμβουλές για την κατάψυξη. Όμως έχω μία απορία: όταν τα βγάλω ζυμωμένα και παγωμένα από την καταψυξη πώς θα τα τηγανίσω; Δεν πρέπει να περιμένω να ξεπαγώσουν για το αλεύρωμα; Υποθέτω δεν γίνεται να αλευρωθούν παγωμένα, έτσι δεν είναι;Anonymousnoreply@blogger.com