Κυριακή 1 Μαΐου 2011

... γαμήλια μόδα !!

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ να μην σχολιάσω δύο εμφανίσεις του χτεσινού βασιλικού γάμου της Αγγλίας , οι οποίες μου έκαναν ιδιαίτερα καλή εντύπωση.

Αρχικά , το πριγκιπικό ζευγάρι της Ισπανίας έκλεψε την παράσταση με την αρχοντιά και το γούστο του.


Η πριγκίπισσα Letizia με δημιουργία Ισπανού σχεδιαστή σε απαλό ροζ με ασορτί αξεσουάρ και το πιο κομψό καπέλο της ημέρας.
Μην ξεχνάμε ότι η πριγκίπισσα έγινε μέλος της αριστοκρατίας μετά τον γάμο της το 2004 με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Felipe. Μήπως θυμίζει λίγο την ιστορία της Kate ;
Πάντως στο γούστο σίγουρα μοιάζουν οι δύο κυρίες ... ορίστε και η απόδειξη ...


Προσωπικά , προτιμώ τον πρίγκιπα χωρίς το μούσι , αλλά αυτά είναι γούστα ...

Και μια που θυμόμαστε βασιλικούς γάμους , πρέπει να αναφέρω το αγαπημένο μου "βασιλικό" νυφικό , το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της πριγκίπισσας Victoria , πρώτης διαδόχου του θρόνου της Σουηδίας.


Απλά τέλειο !!

Και τώρα επιστροφή στο θέμα μας ...
Η δεύτερη εμφάνιση που με εντυπωσίασε ήταν αυτή της κυρίας Cameron , συζύγου του πρωθυπουργού της Αγγλίας.
Τα σχόλια στο διεθνή τύπο γύρω από την εμφάνισή της δεν ήταν θετικά , επειδή δεν φόρεσε καπέλο όπως απαιτεί το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Προσωπικά , ενθουσιάστηκα από την επιλογή του φορέματος του οίκου Burberry καθώς και από τον συνδυασμό τον χρωμάτων. Πραγματικά , ήταν εντυπωσιακή και συνάμα στα μέτρα της σεμνότυφης αγγλικής αριστοκρατίας , αν και χωρίς καπέλο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου