Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Πως φέρνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου {how to bring butter to room temperature}

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να κάνετε γλυκό
αλλά το βούτυρο να μην είναι σε θερμοκρασία δωματίου ,
όπως το απαιτεί η συνταγή ?? Είμαι σίγουρη πολλές.
Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι ο τρόπος που όλοι
σκεφτόμαστε πρώτα , όμως αν δεν εφαρμοστεί σωστά
υπονομεύετε λιγάκι η επιτυχία του γλυκού μας.
Γι' αυτό , βγάλτε τον τρίφτη σας και περάστε το βούτυρο 
από τη πλευρά που τρίβει χοντρά και θα με θυμηθείτε.
Μέχρι να μαζέψετε και τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής 
το βούτυρο θα είναι έτοιμο για χρήση !!


Αυτό είναι ένα κολπάκι που πέτυχα σε ξένο site πριν από χρόνια
και με έχει σώσει άπειρες φορές.
Το εφάρμοσα χθες όταν η μπέμπα κοιμήθηκε για μεσημέρι
και αποφάσισα να φτιάξω κουραμπιέδες ,
οπότε σκέφτηκα να το μοιραστώ σήμερα μαζί σας
μια που μπορεί να σας χρειαστεί αυτήν την εορταστική περίοδο.

Καλό ψήσιμο !! 

7 σχόλια:

  1. το φουρνο μικροκυμάτων χρησιμοποιούσα κι εγώ....κι αλλου ελιωνε αλλου ηταν σκληρο....θα το θυμάμαι το κολπάκι!

    επιτέλους τους εφτιαξες;; είχα αγχωθεί χαχαχα
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα κατάφερα επιτέλους!! Σειρά έχουν τα μελομακάρονα!! Θα φροντίσω να μη μπω στο blog σου για να μην κολλήσω πάλι και τα φτιάξω του χρόνου! Φιλιά στην όμορφη Πελοπόννησο!!!

      Διαγραφή
  2. Τέλειο! Ευχαριστούμε και καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλο κολπακι!!!!Θα το θυμαμαι γιατι μου συμβαινει συχνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φοβερό κολπάκι!! το pinαρω !! ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το βουτυρο παντα το ξεχναω...πονεμενη ιστορια! Ωραιο κολπο παντως το εχω δει αν κ δεν το εχω κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ φούρνο μικροκυμάτων δεν έχω, διοτί τον θεωρώ πολύ βλαβερό, όπότε καταλαβαίνεις ότι μου λύνεις τα χέρια!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή