Πολλές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε στις συνταγές μας
αμύγδαλα καβουρδισμένα ή απλά αποφλοιωμένα ,
όμως η συνταγή δεν μας εξηγεί τον τρόπο.
Ας δούμε , λοιπόν , πως φτιάχνονται ...
Όλα ξεκινούν με μία κούπα ωμά αμύγδαλα ...
αμύγδαλα καβουρδισμένα ή απλά αποφλοιωμένα ,
όμως η συνταγή δεν μας εξηγεί τον τρόπο.
Ας δούμε , λοιπόν , πως φτιάχνονται ...
Όλα ξεκινούν με μία κούπα ωμά αμύγδαλα ...
ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΩ ...
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 160o C στις αντιστάσεις.
Τοποθετούμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι.
Τα ψήνουμε για 15'.
Έτοιμα !!
Σημείωση :
Κάποιες συνταγές απαιτούν τα αμύγδαλα να αποφλοιωθούν πριν καβουρδιστούν.
Αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την παραπάνω διαδικασία ,
μόνο που επειδή τα αμύγδαλα είναι πλέον λευκά θα πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΩ ...
Σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύ χρήσιμη οδηγία!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή