Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

...μόδα αλά Hollywood 2011

Και ναι η εποχή των βραβείων έχει ξεκινήσει για άλλη μια χρονιά!!!

Τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να παρακολουθείς stars να περπατούν στο κόκκινο χαλί. Εκείνοι έχουν προσπαθήσει το λιγότερο ένα μήνα για το αποτέλεσμα αυτό ενώ το κοινό κρίνει με μια ματιά και δεν χαρίζεται. Αλλά αυτό είναι το τίμημα του να είναι κανείς διάσημος. Καριέρες έχουν δημιουργηθεί από  μερικές τέτοιες εμφανίσεις. Φυσικά ισχύει και το αντίθετο.

Αυτές είναι οι παρουσίες που ξεχωρίζουν κατ' εμέ ως best-dressed , δηλαδή ως οι πιο καλοντυμένες , στα Golden Globes 2011 (Χρυσές Σφαίρες) και στα Sag Awards 2011.

Αρχικά η Lea Michele της τηλεοπτικής σειράς "Glee" , η οποία διάλεξε και για τις δύο περιπτώσεις να φορέσει Oscar de la Renta. Καταπληκτική και με τα δύο. Το ροζ χρώμα του φορέματος των Globes είναι μία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας για την άνοιξη.

GLOBES
SAG

Στη συνέχεια , η Mila Kunis της ταινίας "Black Swan" (Μαύρος Κύκνος) , η οποία φοράει Vera Wang στα Globes και Alexander McQueen 2011 στα Sag. Δύο τελείως διαφορετικά look αλλά και τα δύο κλέβουν εντυπώσεις.

GLOBES
SAG

Αίσθηση προκάλεσαν και οι επιλογές της Eva Longoria της τηλεοπτικής σειράς "Desperate Housewives". Στα Globes με Zac Posen , ενώ στα Sag με Georges Hobeika.

GLOBES
SAG

Τελευταία αλλά για μένα η πιο καλοντυμένη και των δύο απονομών , η Amber Riley του "Glee" με Anne Barge. Η ζωντανή απόδειξη ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι στυλάτη και σωστά ντυμένη ανεξάρτητα από το μέγεθος που φορά.

SAG

Και φυσικά έπεται συνέχεια ... έρχονται τα Grammy και , η απογείωση του χολιγουντιανού στυλ , τα Oscar...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου